Trezirea femeii senzuale

Cum să ne redescoperim inocența erotică
Învățăturile secrete ale Zeiței de Jad

Autor: Saida Desilet

Editura: Venusiana
Anul lansării: 2019, ediția a doua
Pagini: 320
ISBN: 978-973-8634-5-3

 

38,00 lei

În stoc

Wishlist
Wishlist

Autor

Saida Desilet

Saida Desilet

Trezirea femeii senzuale este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.
Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară și plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.
Deși cartea se adresează în special femeii, îi invităm și pe bărbați să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Cuprins

Răsfoiește