Trezirea femeii senzuale

Cum să ne redescoperim inocența erotică
Învățăturile secrete ale Zeiței de Jad

Autor: Saida Desilet

Editura: Venusiana
Anul lansării: 2019, ediția a doua
Pagini: 320
ISBN: 978-973-8634-5-3

 

38,00 lei

În stoc

Wishlist
Wishlist

Autor

Saida Desilet

Saida Desilet

Trezirea femeii senzuale este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.
Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară și plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.
Deși cartea se adresează în special femeii, îi invităm și pe bărbați să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Cuprins

Cuvânt înainte… IX

Prefață… X
Cum se folosește această carte … X
Mulțumiri …XI
Introducere … XII

FILOZOFIA ARTEI DE A TRĂI O VIAȚĂ‚ PLINĂ‚ DE SAVOARE

Capitolul 1 Arta de a trăi savuros … 3
Capitolul 2 Voluptatea într-o lume aridă … 11
Capitolul 3 Integritate ÅŸi putere interioară … 27
Capitolul 4 A trăi conștient … 37
Capitolul 5 De la multiorgasm la omniorgasm … 62
Capitolul 6 Shiva și Shakti … 76

ÎNVȚĂȚĂTURILE SACRE ALE ZEIȚEI  DE JAD

Capitolul 7 Practicile fundamentale ale Zeiței de Jad … 96
Capitolul 8 Practicile erotice fundamentale … 123
Capitolul 9 Exerciții de bază cu oul de jad … 141
Capitolul 10 Exerciții avansate cu oul de jad … 176
Capitolul 11 îngrijirea yoni-ului și a sânilor … 202
Capitolul 12 Ambrozia … 236

Concluzie … 254

Anexa A: Interviuri cu femei … 256

Răsfoiește

pag 53
Dorința mea de a redefini orgasmul vine după ce am avut experiențe directe a ceea ce nu fusese anterior explicat.

Vom alege automat să ne ignorăm experiențele reale ale trupului nostru din cauza lipsei de definiții acceptabile sau vom alege să ne încredem în înțelepciunea firească, naturală a trupului nostru?

Întrebări: Ai experimentat vreodată un orgasm non-genital? Îți poți aminti de vreun moment din viața ta în care ai experimentat plăcere extatică în trupul tău?

De ce ne dorim orgasmul

De ce se pare că tânjim încă din naștere după experiența orgasmului? Dacă privim de-a lungul istoriei, descoperim că au existat rituri, cum ar fi Misterele Dionisiace, în care experiențele orgasmice profunde erau considerate a fi ofrande sacre către zei. Se poate spune chiar că și cei care au renunțat la viața lor sexuală caută în continuare experiența orgastică – sentimentul unității supreme – în ceea ce ei își doresc mai mult, fie ea experiența comuniunii cu Dumnezeu, cu Mama Pământ, sau cu orice alt obiect al dorinței lor. Atunci când dorim să aflăm motivele pentru obținerea stării de orgasm, trebuie să analizăm contextul în care el apare. Orgasmul apare doar în momentul prezent. El nu există în trecut sau în viitor. Orgasmul este experimentat în acest mo-ment, nu ieri sau mâine. Așadar, el este o modalitate pe care oamenii o caută pentru a trăi în prezent. Prezentul este fără trecut sau viitor, este atunci când suntem atât de absorbiți de experiența momentului în care trăim, încât uităm cu desăvârșire de trecut și viitor. Când suntem prezenți în acest mod, chiar și doar pentru câteva secunde, ne simțim mai vii, fericiți și liberi.

Harta energetică a orgasmului

Deși se petrec multe lucruri în momentul apariției unui orgasm, unul dintre cele mai importante aspecte este că în momentul producerii orgasmului, există o stare de unitate cu noi înșine. Toată energia noastră este activată și avem acces la adevărul nostru interior, la scânteia Divină din fiecare dintre noi. Fie că noi credem sau nu că putem accesa această Scânteie Divină, acest lucru chiar se petrece.

De fapt, mulți dintre noi și-au pierdut identitatea de sine, centrul și prezența Divinului și a sacrului din viața lor. Căutăm orgasmul ca pe o modalitate de a ne reconec¬ta cu Sursa noastră. Această căutare este adesea inconștientă din moment ce nu știm mereu ce ne-a motivat pentru a tânji în mod natural după orgasm. Mulți dintre noi spun că îl caută pentru că „se simt bine” sau pentru că ne face să ne simțim „relaxați”. Dar multe lucruri ne fac să ne simțim bine și ne ajută să ne relaxăm și cu toate acestea nu sunt la fel de dorite precum orgasmul. De ce?

Orgasmul este momentul suprem. Chiar și cei dintre noi care încă nu au trăit așa ceva îl caută înțelegând cumva că este o experiență pe care trebuie să o trăiască cel puțin o dată în viață. Pentru cei dintre noi care pun la îndoială relația dintre sacru, Divin și a face dragoste și în special orgasm, putem încerca să redefinim fuziunea amoroasă ca un act de comuniune sacră.

Întrebări: Ce înțelegi prin orgasm și spiritualitate? Pentru tine a face dragoste este ceva profan sau păcătos, sau este un act sacru?

Când ne lipsește înțelegerea despre chi-ul erotic, ne limităm la un orgasm normal scurt, localizat la nivel genital. Când ne expansionăm mintea și trupul pentru a înțele¬ge orgasmul genital doar ca punct de plecare, atunci ni se deschide o lume a infinitelor posibilități. Cu cât întregul nostru trup, minte și inimă sunt mai implicate în exper¬imentarea orgasmului, cu atât acesta devine din ce în ce mai mare, mai lung și mai intens. Poate fi comparat cu orice experiență senzuală – dacă ne implicăm doar unul dintre simțuri, experiența este generală; dar dacă ne implicăm toate simțurile, atunci aceeași experiență devine vie, bogată în senzualitate.

Orgasmul este dreptul nostru din naștere. Cu cât trăim mai multe orgasme, cu atât devenim mai vii. Aceasta se referă la orgasmele multiple atât pentru bărbați (fără ejac¬ularea spermei), cât și pentru femei (fără epuizare energetică). Orgasmul este poarta noastră către fericire. Nu este punctul final, ci punctul de intrare într-o cu totul nouă dimensiune de a trăi. Cu cât suntem mai excitate, cu atât suntem mai dinamice. Cu cât îi permitem vieții să ne atingă în moduri care implică orgasmul, cu atât mai bogate și pline vor deveni toate experiențele noastre. Nu vom mai căuta fericirea în afara noasștră – în schimb, ea va deveni ceva natural, manifestat și trezit prin răspunsul nostru extatic față de viață.

eBook

În curând