Elogiul Extazului

Descoperă misterele extazului feminin într-o călătorie inedită ce explorează mistica creștină între eros și extaz!

Cartea “Elogiul extazului” te inițiază în savuroasele mistere feminine, de la trăirile profunde ale misticelor din creștinism, ce ne-au revelat misterele și sublimul extazului, până la mărturiile intime ale femeilor moderne, care trăiesc stări de extaz în timp ce fac dragoste, această carte te va purta într-o minunată călătorie inițiatică între eros și extaz.

Partea cea mai savuroasa a cărții și totodată ilustrarea practică a experiențelor extatice pe care femeia zilelor noastre le poate atinge, o constituie mărturiile excepționale, autentice, ale unor femei care au avut curajul să-și împărtășească experiența intimă amoroasă, tocmai pentru a dezvălui dimensiunea extatică.

Acestă carte este o sursă de prospețime menită să ne inspire, să ne absoarbă în profunzimea ființei noastre și să descoperim faptul uimitor ca putem deveni o femeie completă care îmbrățișează cu entuziasm și iubire viața, sub toate aspectele sale sublime.

Te invităm să citești “Elogiul Extazulu, mistica feminină între eros și extaz”, o carte care îți poate transforma viața spirituală și erotică.

55,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Irina Sublimen

Irina Sublimen

Odată ce ajungem să descoperim, la început chiar și pentru câteva secunde privilegiate, anumite stări de extaz, ne trezim astfel, fulgerător, dintr-un iluzoriu vis efemer, subiectiv.

Extazul se dovedește a fi promisiunea unei vieți noi, inclusiv paradiziace, care ne asigură revelarea gradată a adevăratei noastre identități nemuritoare.

După o viață ce a fost trăită, poate, fiind scufundați în ignoranță, în indiferență, începem să întrezărim tainica strălucire a Spiritului, iar astfel se ivește, și crește apoi în ființa noastră sublima „poftă” pentru Dumnezeu.

Toate aceste descrieri nuanțate pot naște în inima cititorului suficient de receptiv, chiar empatic, dorul indescriptibil de Absolutul Dumnezeiesc.

Sublimul lăuntric ascuns, nebănuit începe să fie întrezărit. Începem să conștientizăm prin astfel de „firimituri” inestimabile realitatea inalterabilă a Eternității.

Cuprins

Răsfoiește