Arta orgasmului euforic multiplu

Autor: Hermina Seraphim
Anul lansării: 2021
Pagini: 368
ISBN: 978-606-95135-0-7

Te provoacă fără să te judece. Te învaţă fără să te privească de sus. Te îmbrăţişează fără să te sufoce.

Îţi revelează enigmatice peisaje ale propriei tale lumi interioare.

Şi mai presus de toate, îţi arată cu umor spumos, empatie şi inteligenţă cine eşti şi cine poţi deveni în relaţia de iubire.

Clară, convingătoare şi uşor de pus în practică, această carte dezvăluie că şi femeile, şi bărbaţii au capacitatea să trăiască orgasme în cascadă şi să plonjeze în starea absolută de extaz.

Vrei să fructifici acest adevăr? Primeşti acum toate instrumentele de care ai nevoie: explicaţii teoretice solide, practici, tehnici şi informaţii secrete.

Cu un mesaj proaspăt şi curajos, paginile de faţă au potenţialul să-ţi transforme relaţia cu tine însuţi şi cu fiinţa iubită. Iar în cele din urmă să-ţi revoluţioneze nu doar perspectiva asupra erosului, ci viaţa pe de-a-ntregul.

45,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Hermina Seraphim

Hermina Seraphim

Arta orgasmului euforic multiplu este una dintre acele puține cărți de pe piața românească ce abordează tematica unu eros trăit conștient, dintr-o perspectivă spirituală. Ne vorbește despre cum să ne controlăm energia amoroasă și să o ducem dincolo de limitele instinctualității.

Ne învață pas cu pas metoda continenței sexual-amoroase – tehnică străveche de stăpânire a energiilor noastre sexuale.

Într-o lume în care sexul înghesuie miliarde în buzunarele celor care o exploatează fără scrupule, este mai mult ca oricând nevoie de o clarificare şi de o revigorare.

Avem nevoie de vindecare la acest nivel.
Trăirea beatifică a unui orgasm de cinci minute poate înlocui cu succes câţiva ani petrecuţi în cabinetele de psihoterapie.

Practica perseverentă a continenţei erotice amoroase ne potenţează energia şi creativitatea şi consolidează cuplul. Este o metodă integrală care permite creşterea în toate aspectele personalităţii: erotism pur, putere volitivă, inteligenţă, intuiţie, spiritualitate.

Cartea Herminei Seraphim ne ghidează în această lume nouă a erotismului spiritualizat cu un limbaj simplu și ușor de înțeles.

Răsfoiește

Capitolul 3

Orgasmul este o răscruce. Poate fi parțial – scurt sau extatic – prelungit.  Tu ce alegi – ejacularea sau extazul?

Veacuri de‑a rândul, oamenii au fost învăţaţi să creadă că erosul, sursă a tuturor tentaţiilor, n‑ar alegătură decât cu decăderea şi păcatul. Dar în pofida îndoctrinărilor religioase care susţin sus şi tare că nu‑i chiar  lucru curat cu sexualitatea asta, de când lumea oamenii au îmbrățișat‑o în cearşafurile proprii. Fiecare după cum a putut sau a ştiut: unii cu ruşine, alţii cu iubire, iar cei mai norocoşi cu bună‑ştiinţă și înţelepciune.

Advaita Stoian: Chiar şi în zilele noastre sunt religii care încearcă să‑şi convingă enoriaşii să se apere cu străşnicie de ispitele sexualităţii.

În focul credinţei şi al unei sincere aspiraţii către Absolut, unii dintre ei, puţini, foarte puţini la număr, reuşesc să nu‑i ia în seamă cântecul de sirenă şi să se sustragă chemării ei ameţitoare. Dar cu ce sacrificii? Sacrificii din ce în ce mai greu de conceput în vremurile noastre. Şi la urma urmei, de ce?

Mahalayananda: Dacă fiecare om vine pe lume prin organul genital al unei femei, dacă orice fiinţă a fost concepută prin iubirea trupească dintre un bărbat şi o femeie, de ce să refuzăm sexualităţii dreptul la sacralitate?

Vechile tradiţii orientale spun că întreaga Creaţie a luat naştere din uniunea desăvârşită a Supremului Masculin cu Eternul Feminin. Toate miriadele de lumi ale Manifestării sunt rodul Orgasmului.

Pagina 67

„Iată ce spune marele psihiatru englez, Charles Mercier:

„Pierderea de energie provocată de emisiile spermatice, în cazul bărbatului, şi de descărcările sexuale, în cazul femeilor, poate genera apatie, letargie, şi în timp conduce chiar la demenţă. E important de ştiut că asemenea pierderi energetice duc la scăderea puterii de concentrare, la deteriorarea sentimentelor, la tocirea sensibilităţii emoţionale şi a celor mai înalte atribute umane, deschizând calea instinctelor animalice“.

Ishvarananda: Când foloseşte necontrolat energia sexuală, omul se simte slab şi bolnav, iar acţiunile sale devin anemice şi ineficiente. Voinţa se preschimbă în dorinţă, dinamismul devine dominare, dragostea devine poftă şi bucuria se transformă în cele din urmă în suferinţă. Prin folosirea greşită a acestei energii, chiar esenţa creatoare şi toată fericirea pe care ar trebui să o confere ajung să fie sufocate de mânie, tristeţe, durere, conflict şi tensiuni.

Tantra afirmă: orgasmul fără descărcare este o veritabilă trambulină spirituală care ne propulsează în dimensiunile superioare ale Manifestării. Eu vin şi

completez: orgasmul obişnuit este poarta veritabilă a unei grădini paradiziace care se deschide numai ca să ţi se trântească imediat în nas. Nici n‑ai apucat bine să întrevezi ce minuni sunt dincolo de ea, că te‑ai şi ales doar cu ceea ce‑ţi doreai mai puţin.

Momentul extazului amoros este atât de scurt, că aproape te doare. Ce n‑ai da să‑l mai înnădeşti măcar cu câteva secunde! Imposibil, orgasmul cu descărcare i-a răpit deja aparenta victorie, iar pe tine te‑a lăsat fără  potenţialul fundamental de acţiune.

Avem totuşi circumstanţe atenuante. Totul în jurul nostru face hărmălaie într‑o măsură mai mică sau mai mare: de la reclamele care urlă şi televizoarele care merg întruna până la zgomotul din trafic. Cu tot acest tărăboi, cum am mai putea auzi sugestiile subtile, mesajele pline de armonie care vor să iasă la suprafaţă mai ales în timp ce facem dragoste?”

Pagina 74

La ce folosește autodisciplina continenței erotice amoroase®

O cantitate uriaşă de energie ne hrăneşte profund şi ne ajută să ne regenerăm. Dormim mai puţin şi, culmea, ne odihnim chiar mai bine. Dragele de endorfine ne rezolvă şi problema insomniei.

Creme scumpe, liftinguri, fond de ten? Nici de ele nu mai avem nevoie. Orgasmul multiplu măreşte secreţia de hormoni estrogeni. Pielea va fi hidratată pe cale naturală. Mai elastică, mai suplă, mai strălucitoare. Trupul capătă linii foarte feminine, iar curbele noastre vor deveni periculoase pentru toate privirile care le străbat.

Ce mai… devenim de‑a dreptul irezistibile!

Faci dragoste păstrând mereu controlul perfect asupra energiei tale amoroase? Ai numai de câştigat. Mai ales dacă eşti femeie şi menstruaţia îţi mai face încă probleme.

Mirela Chiroiu: O viaţă erotică redusă, dezorganizată şi fără continenţă erotică amoroasă® se traduce deseori în cazul femeii printr‑o menstruaţie neregulată, care fie durează mult, 6-7 zile, fie e foarte abundentă şi dureroasă. Actul erotic desfăşurat    cu continenţă erotică amoroasă® favorizează printre altele echilibrul hormonal, reglând implicit şi menstruaţia.

Ishvarananda: Studiile de specialitate au demonstrat că femeile care au zeci de orgasme fără descărcare secretă o cantitate mai mare de endorfine şi au menstruaţia foarte scurtă, nedureroasă şi regulată. În cazul practicantelor avansate menstruaţia se suspendă 3‑4 luni în şir, iar femeia în cauză se simte minunat  și debordează de energie. ….

Eşti împotriva implantului cu silicon, dar îţi doreşti să ai sânii mari şi fermi? Eşti încântată de apariţia pe marele ecran a actriţelor cu trupul bine lucrat? Dacă faci dragoste cu continenţă erotică amoroasă®, transformările dorite vor apărea pe o cale perfect naturală şi mai mult decât plăcută.

Mirela Chiroiu: Sub efectul excitării intense şi al debitului sanguin, sânii se pot mări în volum până la 25% în timpul unui singur act amoros fără ejaculare.

Pagina 263

 

Cuprins

Cuprins

În loc de prefață……………………………………………………………………………………………………….. 9

Preludiu – Un mod sublim de a face dragoste la nesfârşit…………………………….. 11

Capitolul 1

E o veritabilă, euforică revoluţie, e continenţa erotică amoroasă®!…………………..25

Capitolul 2

Baterii erotice cu garanţie pe viaţă……………………………………………………………………………… 49

Capitolul 3

Orgasmul este o răscruce. Poate fi scurt, parţial sau prelungit, extatic. Tu ce alegi – ejacularea sau extazul?……………………………………………………………………………………………………………………………………. 67

Capitolul 4

Râul cel plin de putere ocultă care urcă muntele…………………………………………………….. 109

Capitolul 5

Tehnici simple şi eficiente de control al potenţialului substanţial procreator… 137

Capitolul 6

Iubirea cea fără de măsură şi continenţa erotică amoroasă® deplină………………… 189

Capitolul 7

Transfigurarea – esenţa dumnezeiască a extazului erotic……………………………………….. 229

Capitolul 8

La ce foloseşte autodisciplina continenţei erotice amoroase®……………………………….. 257

Glosar de termeni…………………………………………………………………………………………………………………… 295