Arta orgasmului euforic multiplu

Autor: Hermina Seraphim
Anul lansării: 2021
Pagini: 368
ISBN: 978-606-95135-0-7

Te provoacă fără să te judece. Te învaţă fără să te privească de sus. Te îmbrăţişează fără să te sufoce.

Îţi revelează enigmatice peisaje ale propriei tale lumi interioare.

Şi mai presus de toate, îţi arată cu umor spumos, empatie şi inteligenţă cine eşti şi cine poţi deveni în relaţia de iubire.

Clară, convingătoare şi uşor de pus în practică, această carte dezvăluie că şi femeile, şi bărbaţii au capacitatea să trăiască orgasme în cascadă şi să plonjeze în starea absolută de extaz.

Vrei să fructifici acest adevăr? Primeşti acum toate instrumentele de care ai nevoie: explicaţii teoretice solide, practici, tehnici şi informaţii secrete.

Cu un mesaj proaspăt şi curajos, paginile de faţă au potenţialul să-ţi transforme relaţia cu tine însuţi şi cu fiinţa iubită. Iar în cele din urmă să-ţi revoluţioneze nu doar perspectiva asupra erosului, ci viaţa pe de-a-ntregul.

45,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Hermina Seraphim

Hermina Seraphim

Arta orgasmului euforic multiplu este una dintre acele puține cărți de pe piața românească ce abordează tematica unu eros trăit conștient, dintr-o perspectivă spirituală. Ne vorbește despre cum să ne controlăm energia amoroasă și să o ducem dincolo de limitele instinctualității.

Ne învață pas cu pas metoda continenței sexual-amoroase – tehnică străveche de stăpânire a energiilor noastre sexuale.

Într-o lume în care sexul înghesuie miliarde în buzunarele celor care o exploatează fără scrupule, este mai mult ca oricând nevoie de o clarificare şi de o revigorare.

Avem nevoie de vindecare la acest nivel.
Trăirea beatifică a unui orgasm de cinci minute poate înlocui cu succes câţiva ani petrecuţi în cabinetele de psihoterapie.

Practica perseverentă a continenţei erotice amoroase ne potenţează energia şi creativitatea şi consolidează cuplul. Este o metodă integrală care permite creşterea în toate aspectele personalităţii: erotism pur, putere volitivă, inteligenţă, intuiţie, spiritualitate.

Cartea Herminei Seraphim ne ghidează în această lume nouă a erotismului spiritualizat cu un limbaj simplu și ușor de înțeles.

Cuprins

Răsfoiește