Reîncarnarea, un mister dezvăluit

Autor: Aida Călin
Anul lansării: 2021
Pagini: 184
ISBN: 978-973-0-34736-4

Chiar dacă aveți doar o simplă curiozitate în ceea ce privește reîncarnarea, parcurgând paginile prezentei cărți veți fi captivați de multe idei fascinante, care vă vor aduce lumină în înțelegerea propriei vieți și vă vor da impulsul de a vă observa și reorganiza trăitul. Astfel, deși cartea este despre reîncarnare (moarte și naștere) se poate spune, totodată, că este o carte despre arta de a trăi, adică, despre ceea ce se petrece între naștere și moarte.

35,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Aida Călin

Aida Călin

Cele mai multe lucrări care se referă la reîncarnare sunt insuficient documentate, se bazează extrem de mult pe ipoteze superficiale și sunt lipsite de concluzii.

Cel mai grav este că prea puține dintre aceste publicații în vogă explică adevărurile fundamentale ale reîncarnării, cum ar fi atât de simplul proces care face posibilă transmigrarea perpetuă a sufletului dintr‑un corp material în altul.

In prezenta lucrare se arată, antologic, cum trebuie admis că faptele bune sau rele dintr‑o viață anterioară sunt cauza destinului actual al omului. Şi de ce o ordine cu adevărat morală a lumii presupune, în mod necesar, ideea unei vieți după această viață.

În confruntarea cu viețile anterioare, scepticii se întreabă, de obicei, dacă detaliile furnizate sunt sau nu exacte.

  • Unde și cum ajungem să posedăm o astfel de cunoaștere atât de precisă asupra trecutului care țâșnește din conștiința noastră, în anumite momente speciale ale vieții?
  • Ne confruntăm cu o mistificare deliberată?
  • Sau, în caz contrar, există o modalitate rațională de a explica acest fenomen? Memorie atavică? Onirism? Sau ieșirea la iveală a unor informații stocate în subconștientul nostru?

Îi rămâne cititorului să‑și formeze propria sa opinie și – de ce nu? – să experimenteze.

Din punctul nostru de vedere, se impune în mod clar o concluzie: spiritul uman este infinit mai complex, mai misterios și mai fascinant decât ne‑am putea noi imagina vreodată.

 

Tablou complet al problematicii reîncarnării 

În cartea de față, Aida Călin ne oferă un tablou complet al problematicii reîncarnării atât din punct de vedere teoretic cât și practic. Fie că sunteți familiarizați cu reîncarnarea, fie că auziți pentru prima dată de ea, citind această carte veți avea acces la o prezentare amplă cu privire la modul în care a evoluat în timp și spațiu conceptul reîncarnării. Chiar dacă aveți doar o simplă curiozitate în ceea ce privește reîncarnarea, parcurgând paginile prezentei cărți veți fi captivați de multe idei fascinante, care vă vor aduce lumină în înțelegerea propriei vieți și vă vor da impulsul de a vă observa și reorganiza trăitul. Astfel, deși cartea este despre reîncarnare (moarte și naștere) se poate spune, totodată, că este o carte despre arta de a trăi, adică, despre ceea ce se petrece între naștere și moarte.

Cristian Ţurcanu,

Autor al volumelor “Arta de a trai” şi “Arta de a muri”

Cuprins

Răsfoiește