Reduceri!

Femeia și erotismul spiritualizat

Autor : Lia Cenan

Lucrare în două volume

Nr de pagini: Vol 1 – 304/Vol 2- 240

Ediția a doua – 2020

ISBN -978-6069379219

 

 

49,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Lia Cenan

Lia Cenan

Această carte le încurajează pe semenele noastre să-și descopere propriul potențial și să-l folosească pe deplin.

Nu se rezumă doar la sfatul ca ele să-și afirme cu încredere trăsăturile psihologice.

Aceste rânduri oferă o hartă indispensabilă pentru cele însuflețite de aspirația să-și cunoască esența lăuntrică divină, aflată dintotdeauna în comuniune cu esența universului.

Paginile de față identifică și descriu nuanțat calitățile care definesc o femeie excepțională din punct de vedere trupesc, emoțional, mental și spiritual.

Cititoarele care-și doresc să se conecteze la gigantica lor forță transformatoare vor afla ce sunt arhetipurile sufletești feminine și cum pot fi aplicate în dezvoltarea personală și în practica spirituală.

Vor afla cum pot trezi în ele zeița lăuntrică prin fuziuni amoroase împlinitoare, bazate pe continența erotică și prin suspendarea armonioasă, pe căi naturale, a menstruației.

Revelația acestei lecturi care înflăcărează și inspiră este cea mai voluptuoasă și mai ușoară metodă pentru a deveni o femeie pe de-a-ntregul fericită, legendară, o femeie a viitorului îndumnezeit.

O viziune pe care merită să o explorăm, dacă vrem o lume mai bună pentru fiecare dintre noi, femeile și pentru întreaga umanitate.

Cuprins

Răsfoiește