Reduceri!

Femeia multiorgasmică

Anul lansării: 2017
Pagini: 304
ISBN:

„În această lucrare voi prezenta experiențele pe care pacientele și studentele mele le-au avut de-a lungul practicilor amoroase taoiste, ce le-au condus la experimentarea unei fericiri mai ample și la realizări interioare evidente. Chiar dacă ideile și exercițiile vă sunt expuse de un maestru taoist și de un medic de formație occidentală, am decis să scriu această lucrare și la persoana întâi.

 

33,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Mantak Chia si Rachel C. Abrams

Mantak Chia si Rachel C. Abrams

„În această lucrare voi prezenta experiențele pe care pacientele și studentele mele le-au avut de-a lungul practicilor amoroase taoiste, ce le-au condus la experimentarea unei fericiri mai ample și la realizări interioare evidente. Chiar dacă ideile și exercițiile vă sunt expuse de un maestru taoist și de un medic de formație occidentală, am decis să scriu această lucrare și la persoana întâi. Sperăm ca astfel să ajungem să creăm starea de sinceritate și intimitate indispensabilă unui subiect atât de personal și serios. Sunt medic și specialist în Tao, dar sper să mă considerați o simplă prietenă și însoțitoare de-a lungul periplului vostru, ce vă va permite să vă cunoașteți propria dorință, plăcere și vitalitate în adevărata lor înflorire.

Dacă veți acorda timpul necesar pentru descoperirea plăcerii și veți lăsa energia sexuală să curgă liber, vă veți face un cadou extraordinar. Veți face de asemenea un cadou tuturor acelora care vă înconjoară, nu numai iubitului, dacă aveți unul, dar și tuturor celor pe care îi iubiți și care vă iubesc. Cu cât veți dărui mai multă energie și fericire celor din jur, cu atât vă veți simți mai împlinită din punct de vedere erotic, afectiv și spiritual. „Femeia multiorgasmică” este o lucrare scrisă pentru a vă ajuta să trăiți plăcerea și să vă utilizați potențialul de care dispuneți, cu scopul de a trăi o stare de împlinire amoroasă și sufletească”.

Cuprins

Răsfoiește

eBook

În curând