FEMEIA ŞI ASTRELE 
 FEMEIA ŞI ASTRELE
 
Preț: 24.00 Lei
Stoc:  stoc
Autor: 

Editura:  Stiinta si constiinta
Anul lansării:  2013
Format: 
Pagini:  278
ISBN:  978-606-93068-1-9

Rating

Dă un Rating

Fiecare dintre noi și-a asumat o anumită menire spirituală pentru existența actuală, chiar dacă majoritatea dintre noi nu iși aduce aminte conștient de ea. Faptul că suntem născute într-o anumită zodie reflectă in mare parte lecțiile de viată și menirea asumată. Trecutul nostru si, prin forța cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual sunt toate înscrise într-o mișcare ciclică (generată de sferele subtile de forță ale astrelor) prin care sufletul nostru alege in momentul reincarnării să intre într-un corp sau altul. Ceea ce - mai mult sau mai puțin - am realizat in sensul bun sau rău in toate viețile noastre anterioare nu este niciodată un fapt lipsit de importantă in această alegere. Intuind toate acestea, intelegem că uneori trebuie să ispășim ca să fim iertați unele greșeli sau păcate făptuite în alte existente. în celalalt sens (benefic), putem fi de asemenea recompensați in mod corespunzător, frumusețea fizică si armonia corporală deplină fiind, cel mai adesea, un "dar" acordat, numai după merite, acelora care in viețile lor anterioare s-au arătat iubitori, buni, inimoși, atenți cu ceilalți oameni, generoși si dezinteresați.

Aceste elemente (pământul, apa, focul, aerul) imprimă, deloc întâmplător, o amprenta karma-icâ diferită asupra personalității. "Alegerea" de a ne naște având Soarele intr-unul sau altul din semnele zodiacului corespunde celei mai profunde tendințe karma-ice, care, la rândul ei, este intim legată de lecția pe care ne-am hotărât cu anticipație sa o asimilam (învățam) de-a lungul acestei vieți.

Prefața editurii ... 5
Introducere ... 7
Aspectul exterior și corelații de natură subtilă ... 11
Calitățile unei shakti ... 18
Evoluția spirituală și astrologia karmică ... 23
Marte - îngerul paradisului (edenului) ... 33
Venus - lumina și dragostea ... 51
Mercur - adevărul de negândit ... 67
Luna - trepiedul (suportul) ego-ului ... 83
Soarele - stăpânul conștiinței ... 117
Jupiter - păstrătorul legii ... 127
Saturn - iluzia timpului ... 137
Uranus - axa lumii ... 155
Neptun - oglinda viselor ... 177
Pluton - universurile limită ... 199
Glosar de termeni ... 222

pag. 95-96
CADRANUL DOI: DEZVOLTAREA PERSONALÄ‚
FAZA 8 - MERCUR ÎN GEMENI

ÎN FAZÄ‚: Un pas înainte, un pas înapoi: este o fază a ezitării, este dur să creșteți, dar în acest stadiu știți să vă asumați un mare risc. Da, trebuie să treceți de tata și de mama... Dar nu exagerați și nu trântiți ușa. Aveți încă nevoie de încurajări. Este momentul să reflectați asupra voastră și asupra celorlalți, aceasta putând dura toată viața. Este inutil să alergați în acest mod; luați din timpul afectat experienței cotidiene, fără a vă întreba ce vă va aduce viitorul. Aceasta nu ar putea decât să vă întârzie. Cea mai bună resursă a voastră e să vă urmați emoțiile și sentimentele și să vă încredeți în ele. Nu le refulați, exprimați-le și veți face din viața voastră o creație frumoasă. Curaj: trebuie să ne despărțim într-o zi de vechile noastre povești și de ignoranța noastră pentru a parcurge terenul aventurilor vieții.
DISONANŢĂ DE FAZÄ‚: Curaj... fugiți! îi acuzăm pe ceilalți de conflictele care ne produc durere... ca să-i putem respinge mai bine. Trăiți într-o fază paradoxală, încetați să căutați autoritatea celorlalți doar pentru a-i denunța și veți înțelege că lumea nu este o vastă închisoare gata de a vă înlănțui. Vouă *ă este frică: de separare, de singurătate, pe care le doriți și le respingeți în același timp. Dacă nu vă veți confrunta cu frica de eșec pe care comportamentul vostru o semnalează tuturor, riscați să vă închideți într-un univers de relații superflue, instabile, întotdeauna nesatisfăcătoare. Implicarea voastră socială se va simți foarte mult. Este momentul să aplicați în practică în loc să vă lăsați deviate de orice vânt.

FAZA 9 - VENUS ŞI URANUS ÎN GEMENI

ÎN FAZÄ‚: Universul vostru este cel al relației. Doriți recunoștința celorlalți și știți să o obțineți. Modul vostru de a vorbi este abil și are drept sursă emoțiile. Cu cât sunteți mai; mult de acord să le exprimați, cu atât lumea voastră relațională va deveni bogată, stabilă, fertilă în întâlniri și în transformări. Dar nu uitați să experimentați personal pentru a vă cunoaște. Veți avea beneficii datorită curajului anterior și vă veți prezenta ca o persoană individualizată, care știe ce vrea și cere aceasta. Realizarea și dezvoltarea personalității voastre în această viața poate fi excepțională.
DISONANŢĂ DE FAZÄ‚: Nu trebuie să confundați emoția și emotivitatea, sensibilitatea cu comportamentul de persoană sensibilă. Vă considerați timidă, anxioasă față de plăcere, dar incapabilă să vă exprimați. Nu sunteți mai degrabă incapabilă să vă controlați reacțiile în punctul în care nu mai îndrăzniți să fiți spontană? Ştiți bine că ceilalți nu sunt voi înșivă, nu puteți să o ascundeți, dar vă este frică că vă vor refuza exigențele, adesea infantile. Evitați să vă închideți în turnul vostru de fildeș, sperând că ceilalți vor veni să-l forțeze cu lovituri de berbec. N-o să-i transformați. Mai bine ați face să lucrați pentru a sublima această emoție prea copleșitoare, prea pasionantă.

FAZA 10 - URANUS ÎN GEMENI ŞI LUNA ÎN RAC

ÎN FAZÄ‚: Ştiți  acum  că emoția este o putere. SunteJ creativă, imaginativă, spontană în sentimentele voastre și înfloriți cu atât mai mult cu cât ascultați mai mult de corpu vostru, de simțurile voastre, de nevoia voastră de fericire Gândirea voastră este pozitivă iar anturajul o recunoaște Faceți un efort pentru a nu vă pierde din vedere din cauzî euforiei... sau lumea vă va pune în fața consecințelor tinerețB voastre prelungite artificial. în această viață aveți întâlnirJ cu o oglindă: judecata altora asupra voastră la vârsta adultă] pentru că bucuria voastră de a trăi va trebui să emane din căldura inimii voastre. Cuvântul vostru clasic este: ARMONIE!

 

Evenimente

© 2017 Editura Venusiana. All rights reserved | Realizat de Webdesign