Termeni si conditii

Site-ul www.edituravenusiana.ro este întreținut și administrat de VENUS-ASOCIAȚIA PENTRU ELEVAREA FEMEII, având datele de identificare: CIF 16817435, AUT/81/PJ/2004 . Tel.: 0755454005; E-mail: contact@edituravenusiana.ro

Siteul www.edituravenusiana.ro este pagina editurii Venusiana și funcționează pentru prezentarea cărților si a informațiilor proprii.

Editura Venusiana îşi asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.edituravenusiana.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Editura Venusiana garantează utilizatorului acces limitat pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica integral sau parțial site-ul, de a-l reproduce sau copia în scopuri comerciale care contravin intereselor companiei.

Accesul cât și înregistrarea pe siteul www.edituravenusiana.ro se fac gratuit. Pentru a lansa o comandă nu este necesară înregistrarea ca utilizator. Pentru a lansa o comandă utilizatorul trebuie să folosească o adresa de email validă. Site-ul poate utiliza cookies.

Descrierea cărților afișate pe site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Prețurile afișate, sunt finale, ele conținând taxa pe valoarea adăugata, în valoare de 9%.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate în scopul îndeplinirii solicitării pentru care au fost transmise: comerț electronic, furnizare de bunuri și servicii. Cu acceptul dumneavoastră veți fi informat cu privire la promoții, cărți noi, articole prin intermediul newsletter,

Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

Reclamațiile privind starea produselor livrate va fi adusă la cunoștința Editurii Venusiana în maxim 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin email la contact@edituravenusiana.ro. Reclamațiile vor fi soluționate prioritar.

Comenzile vor fi procesate și expediate în maxim 3 zile de la lansare. Cărțile comandate vor ajunge la destinatar în 24-48 ore, depinzând de asemenea de condițiile meteo.
Odată cu lansarea unei comenzi, clientul acceptă necondiționat termenii și condițiile de utilizare, acestea având valoare de contract valabil, încheiat de comun acord.

 

 

Evenimente

© 2017 Editura Venusiana. All rights reserved | Realizat de Webdesign