Tantra – darul nebănuit pentru femei

Mini-îndrumar spiritual pentru femeile inteligente și perseverente
Autor: Georgiana Dăneț
Editura: Ganesha
Format: 14.6 x 20.8 cm
Numar pagini: 400
IBAN: 978-606-8742-66-3

 

40,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Georgiana Dăneţ

Georgiana Dăneţ

Această carte se bazează pe experiența personală a autoarei, și pe rezultatele spirituale obținute prin practica perseverentă a metodelor expuse în lucrarea de față.
Femeia prezintă în ființa ei misterul eternului feminin, care este o taină pe care marii inițiați au cunoscut-o. Întreaga creație în totalitatea ei este în realitate manifestarea eternului feminin, pentru că de fapt DUMNEZEU își exprimă doar voința Sa determinatoare și atotputernică, iar cea care creează totul, exprimând voința sa atotputernică, este natura Sa feminină MAHASHAKTI sau PRAKRITI, iar Voința Lui DUMNEZEU este una dintre ipostazele lui PURUSHA. Așadar, fiecare femeie conține în natura ei intimă acest mister copleșitor care este misterul eternului feminin.

Georgiana Dăneț este absolventă a Facultății de Jurnalistică, și a Universității de limbi străine București. Ea are de asemenea master în științe sociale și informatică de la universitatea Blekinge Tekniska Högskola, Suedia, dupa absolvirea facultăților de sociologie și informatică.
Autoare a cărților „Femeia și astrele” și „Sexualitatea sacră”, este profesoară de yoga și de tantra, practicând cu succes sistemul milenar yoga. Începând cu anul 1994 a structurat sistemul de predare a cursurilor de Tantra pentru femei (grup de shakti), pe care l-a promovat în toți acești ani în 15 țări la mii de femei, formând de asemenea profesoarele de tantra pentru femei.