rEvoluția Erotică

Anul lansării: 2021
Pagini: 456
ISBN: 978-973-03499-2-4

Erotismul este, fără îndoială, un subiect fascinant. Unii aleg să îl considere vulgar și rușinos. În aceasta carte voi redefini sexualitatea și pun reflectorul pe erotism pentru a-l așeza pe locul potrivit, pe un piedestal. Erotismul nu poate și nu trebuie sa fie separat de iubire. Iubirea nu depinde de actul erotic, dar se poate hrăni din energia sa, se poate amplifica și poate comunica datorită ei. Actul erotic nu depinde de starea de iubire, dar este profund umanizat și spiritualizat de ea.

77,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Loredana Pulpan

Loredana Pulpan

rEvoluția Erotică: Arta de a fi mereu în iubire

Erotismul este, fără îndoială, un subiect fascinant. Unii aleg să îl considere vulgar și rușinos. În aceasta carte voi redefini sexualitatea și pun reflectorul pe erotism pentru a-l așeza pe locul potrivit, pe un piedestal.
Erotismul nu poate și nu trebuie sa fie separat de iubire. Iubirea nu depinde de actul erotic, dar se poate hrăni din energia sa, se poate amplifica și poate comunica datorită ei. Actul erotic nu depinde de starea de iubire, dar este profund umanizat și spiritualizat de ea.

În rEvoluția Erotică vei descoperi misterele intimității și ale cuplului, dar și chei practice pentru a deprinde arta de a face dragoste. Vei afla diferențele dintre erotismul feminin și cel masculin, dintre energia sexuala și energia erosului pur. Vei descoperi ce înseamnă și ce presupune maturizarea erotică, despre aspectele terapeutice ale erotismului și modul în care îți poți îmbunătăți viața amoroasă.
rEvoluia Erotică demitizează tabuurile care limitează evoluția spirituală prin erotism și te inspiră să îți regândești valorile.
Primește erotismul în viața ta, primește-l și trăiește-l așa cum merită, așa cum meriți!

Despre Loredana Pulpan
Loredana este preocupată de mai bine de 15 ani de valența spirituală a erotismului și de intimitate. Ghidată pe calea descoperirilor (de Sine), a devenit instructor de yoga în India, certificată de Yoga Alliance în Rishikesh.
Este trainer și consilier pentru practica și spiritualitatea intimității și professional body healing coach.
De mai bine de șapte ani practică masajul yoni-ului, o formă specială de terapie ce se adresează femeilor curajoase, însuflețite de aspirația de a-și redescoperi feminitatea și erotismul propriei ființe.
Este fondatoare a comunității Vox Amoris, un spațiu magic care a constituit creuzetul rEvoluției Erotice care este lansată în lucrarea de față.