Reduceri!

Ou pentru yoni – Cristal de stâncă

Disponibil doar prin precomandă la adresa de email: comenzi.yoniegg@gmail.com

Familie, grup: cuarț cristalin

Mărimi:

mare – înălțime – 5 cm, lățime – 3.3 cm

medie – înălțime – 4 cm, lățime – 2,5 cm

mică: înălțime – 3 cm, lâțime – 2 cm

Culoare:  incolor și transparent
Sistem cristalin: trigonal

Planete guvernatoare: Soarele și Luna
Duritate7

190,00 lei

Wishlist
Wishlist

Cristalul de stâncă este unul dintre cristalele cele mai folosite in scopuri tămăduitoare, datorită capacității lui de a depozita și amplifica, transforma și transmite, direcționa și focaliza energia subtilă.

Are efect vitalizant și echilibrant general, este maestru vindecător, poate fi utilizat pentru toate afecțiunile. Echilibrează activitatea cerebrală, reglează secrețiile hormonale și echilibrează activitatea glandelor endocrine, facilitează scăderea febrei, favorizează eliminarea disfuncțiilor sexuale, îndepărtează durerile, reglează activitatea cardiacă, circulația sângelui și a limfei.

Amplifică puterile vindecătoare ale plantelor de leac, stimulează lactația, este util pentru reducerea țesutului adipos și a excesului ponderal. Benefic pentru tumorile benigne.

Are un puternic rol protector împotriva energiilor negative, amplifică efectele celorlalte pietre lângă care este purtat. Menține echilibrul între corp și spirit, spiritualizează sexualitatea care devine tantrică și sacră, unește iubirea cu sexualitatea, care devine astfel o meditație spirituală.