Întâlniri cu femei fântână

Efectul „Izvor“

Manifestările orgasmului în cazul femeilor-fântână sunt deosebite atât din punct de vedere fiziologic, cât și psihologic. Jacques Salomé a sondat trăirile fizice și sufletești ale multor femei care au avut curajul să i se confeseze despre ejacularea feminină.

Nr. pagini: 240
Format: 13.0 × 20.0 cm

40,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Jacques Salomé

Jacques Salomé (n. 1935) este psihosociolog, formator, scriitor și poet. Și-a obținut licența în psihiatrie socială la École des Hautes Études en Sciences Sociales (Paris). Este fondatorul centrului de formare în relații interumane „Le Regard fertile“ de la Roussillon-en-Provence și a predat vreme de cincisprezece ani la Université de Lille III.

Filiația sa teoretică se revendică din curentul psihologiei umaniste, inițiat de Carl Rogers. La începutul carierei în relațiile interumane s-a folosit de psihanaliză, mergând în direcția propusă de Milton Erickson, pentru care subconștientul este un rezervor de resurse, nu o componentă întunecată a psihicului. În primele sale cursuri de formare, Jacques Salomé a folosit tehnici corporale ca Rebirth, bioenergia sau mijloacele de expresie scenică precum psihodrama. Aceste numeroase experiențe l-au condus în timp la elaborarea unei metode personale: ESPERE (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relațională Esențială), un sistem teoretic și practic, constând în concepte și instrumente proprii. A format până în prezent peste 60 000 de asistenți sociali, medici, psihologi și consultanți. A ținut conferințe, cursuri de formare și are discipoli (moderatori în metoda ESPERE și formatori de moderatori) în Franța, Belgia, Canada, Elveția, Insulele Réunion. A semnat de-a lungul timpului cronici permanente în reviste de referință din presa franceză și canadiană. A scris peste 70 de cărți și este coautor al unor lucrări de referință despre comunicare și cuplu, teoretician în cadrul Asociației pentru Comunicare Relațională prin Ascultare Activă. Cărțile sale au fost traduse în peste 27 de limbi.

Prin cuvinte directe și sincere, deseori pline de poezie, ele ne dezvăluie realitatea lor, multă vreme respinsă sau considerată o invenție. Asumându-și astfel sexualitatea și revendicându‑și dreptul de a fi diferite, femeile‑fântână vorbesc în numele tuturor celor pentru care satisfacerea dorințelor este și în prezent așezată pe un plan secundar, poate chiar reprimată, invo­când pudoarea sau cenzura personală.