Cunoastere si recunoastere

Revelatii prin prisma celor sapte oglinzi eseniene

În această carte sunt descrise cele șapte Oglinzi Eseniene precum și felul în care le putem recunoaște și cum ne ajută ele pe noi, atât prin aspectul lor luminos cât și prin cel întunecat.

Nr Pag: 220
Format: 13.0 × 20.0 cm

40,00 lei

În stoc

Wishlist
Wishlist

Autor

Amina Bunescu

Amina Bunescu

Esenienii sunt menționați în Biblie foarte vag și în puține pasaje și se cunosc încă prea puține despre această grupare spirituală, ea rămânând în continuare un mister pentru noi.

Manuscrisele de la Qumran aduc totuși puțină lumină asupra credințelor, culturii și obiceiurilor lor. Printre diversele învățături și conduite ale vieții lor, esenienii foloseau conceptul de „oglindire a omului în Univers și a Universului în om”. Astfel, ei au descoperit șapte oglindiri distincte ce au fost ulterior numite „Oglinzile Eseniene”.

Prin intermediul acestor Oglinzi Eseniene, Universul reflectă fidel atât creațiile minții noastre cât și pe noi înșine. Rolul Oglinzilor este de a ne ajuta să ne înțelegem, să învățăm și să evoluăm. Observarea lor ne ajută să fim cât mai conștienți de noi înșine, de alegerile, acțiunile și stările noastre.