Reduceri!

Calea Mamei Divine

Anul lansării: 2017
Pagini: 574
ISBN: 978-606-8758-04-6

Această carte este povestea unei autentice relații maestru-discipol.Este povestea unei femei occidentale moderne, o respectată pianistă și profesoară austriacă, Blanca Schlamm, cunoscută ulterior ca Atmananda, o artistă care a fost toată viața preocupată să cunoască sensul și scopul ultim al vieții. Această căutare a condus-o, încă de tânără, în India.Este odiseea unei ființe crescute în cultura occidentală, pe care într-un final o va abandona pentru a se imersa complet în spiritualitatea orientală.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 100.00 lei (București) și 120.00 lei (pentru alte localități decât București)

36,00 lei

Wishlist
Wishlist

Autor

Ram Alexander

Ram Alexander

Această carte este povestea unei autentice relații maestru-discipol.

Este povestea unei femei occidentale moderne, o respectată pianistă și profesoară austriacă, Blanca Schlamm, cunoscută ulterior ca Atmananda, o artistă care a fost toată viața preocupată să cunoască sensul și scopul ultim al vieții. Această căutare a condus-o, încă de tânără, în India.

Este odiseea unei ființe crescute în cultura occidentală, pe care într-un final o va abandona pentru a se imersa complet în spiritualitatea orientală.

Jurnalele lui Atmananda sunt însemnările intime ale călătoriei sale spirituale. În cuprinsul acestora găsim și relatări unice despre tovarășii săi de drum, alți artiști, intelectuali și căutători spirituali occidentali care, asemenea ei, au călătorit prin Orient în prima jumătate a secolului al XX-lea, și care au fost precursorii multor americani și europeni ce au venit în India, la începutul anilor ’60, în căutarea împlinirii spirituale.

Experiențele și însemnările sale sunt în strânsă legătură cu personalități spirituale remarcabile cu care a interacționat direct precum Jiddu Krishnamurti, Ramana Maharishi și în special gurul ei, marea mistică bengaleză, Sri Anandamayi Ma.

Cuprins

.

Răsfoiește

.

eBook

În curând