CE NE PROPUNEM

Ne propunem să publicăm cărţi pentru femei, cu scopul de a răspunde multor întrebări, dar și necesităților pe care le au femeile. Cărți pentru femei, dar și pentru bărbații care doresc să înțeleagă fascinantul univers feminin.
 
A venit vremea ca noi, femeile, să cunoaștem mai mult, să descoperim mai mult, pentru a putea apoi să ne redescoperim pe noi însene. Se spune că femeia viitorului va fi o femeie spirituală. Adică fericită, împlinită, frumoasă...

Am înfiinţat această editură pentru ca noi, femeile să fim fericite și alături de noi şi preaiubiţii noştri iubiţi, soţi, prieteni. 

O editură pentru sufletul femeii, pentru spiritul ei, pentru frumuseţea ei fizică şi lăuntrică, pentru erosul ei rafinat şi pentru desăvârşirea ei. Vă promitem să publicăm acele cărţi care să vorbească femeilor despre cum pot deveni femei adevărate, împlinite, cu adevărat fericite.

Cărţi ale celor care o iubesc, care o vor frumoasă, trează şi apreciată la adevărata ei valoare de mesageră şi expresie a Eternului Feminin. 


Livrare prin Posta Romana, plata ramburs - 10 lei
Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare
 
Livrare prin curier rapid (Bookurier), in Bucuresti si zonele limitrofe: Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroesti, Dudu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Pipera, Rosu, Voluntari, plata ramburs, 8 lei
Termen de livrare: 24-48 ore

Livrare prin curier rapid (Bookurier), in tara 15 lei, plata ramburs,
Termen de livrare:  2-4 zile lucratoare