Femeia și erotismul spiritualizat

  • ISBN: 978-606-93792-0-2 (Vol. 1. - ISBN 978-606-93792-1-9, Vol. 2. - ISBN 978-606-93792-2-6)
    An aparitie: 2015
    Nr pag: 302 (vol. 1), 256 (vol. 2)

  • Editura: Venusiana
  • Autori: Lia Cenan
  • Preț cu TVA: 45.00 38.00 RON

Această carte le încurajează pe semenele noastre să-și descopere propriul lor potențial și să-l folosească pe deplin. Dar nu se rezumă la sfatul ca ele să-și afirme cu încredere trăsăturile psihologice, ci oferă o hartă indispensabilă pentru cele însuflețite de aspiraþia să-și cunoască esența lăuntrică divină, aflată dintotdeauna în comuniune cu esenþa universului.

Paginile de față identifică și descriu nuanþat calitățile care definesc o femeie excepțională – din punct de vedere trupesc, emoțional, mental și spiritual. Aflăm ce sunt arhetipurile sufletești feminine și cum le pot folosi în practica spirituală cititoarele care-și doresc să se conecteze la gigantica lor forță transformatoare.

Iar revelația acestei lecturi care înflăcărează și inspiră este cea mai voluptuoasă și ușoară metodă pentru a deveni o femeie pe de-a-ntregul fericită, legendară, o femeie a viitorului îndumnezeit, - trezirea zeiței lăuntrice prin fuziuni amoroase bazate pe continenþa sexuală și prin suspendarea totală a menstruaþiei. Cei și cele care doresc să trăiască orgasmul multiplu, să facă saltul de la plăcere la extaz și de la trupescul obișnuit la comuniunea cu întregul univers vor găsi informații preþioase în paginile de față.

Mărturiile unor femei care au învăþat singure sau împreună cu iubiții lor continența sexuală sunt o dovadă că este posibil.

Iată o viziune pe care merită să o explorăm, dacă vrem o lume mai bună pentru fiecare dintre semenele noastre și pentru intreaga umanitate.


Livrare prin Posta Romana, plata ramburs - 10 lei
Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare
 
Livrare prin curier rapid (Bookurier), in Bucuresti si zonele limitrofe: Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroesti, Dudu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Pipera, Rosu, Voluntari, plata ramburs, 8 lei
Termen de livrare: 24-48 ore

Livrare prin curier rapid (Bookurier), in tara 15 lei, plata ramburs,
Termen de livrare:  2-4 zile lucratoare