YOGA pentru FEMEILE care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente și fericite

  • ISBN: 978-973-88634-7-7
    Dimensiuni: 145/210
    Număr pagini: 336
    An apariţie:2014

  • Editura: Venusiana
  • Autori: Aida Călin
  • Preț cu TVA: 32.00 27.00 RON

În cazul în care ești plină de curiozitate, această carte este un minighid ce te invită să practici exerciţiile milenare ale sistemului Hața Yoga și te îndrumă să realizezi aceasta cu măsură, dar și cu o necesară disciplină, pentru a descoperi în felul acesta o mulțime de rezultate benefice care te vor uimi. Dacă vei pune în aplicare într-un mod atent, lucid și perseverent modalitățile simple care sunt prezentate aici, vei resimţi la scurt timp după aceea efectele benefice ce nu vor întârzia să apară.

Practica sistemului Hața Yoga îţi transformă radical punctul de vedere asupra lumii și îți revelează aspectele tainice ale realității. Îți dezvăluie o nouă cale spirituală ce le poate ajuta pe femei să se descopere și să se cunoască, spre a-și înțelege menirea și spre a se armoniza pe multiplele planuri ale ființei.

 

Relaționări


Livrare prin Posta Romana, plata ramburs - 10 lei
Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare
 
Livrare prin curier rapid (Bookurier), in Bucuresti si zonele limitrofe: Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroesti, Dudu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Pipera, Rosu, Voluntari, plata ramburs, 8 lei
Termen de livrare: 24-48 ore

Livrare prin curier rapid (Bookurier), in tara 15 lei, plata ramburs,
Termen de livrare:  2-4 zile lucratoare