TREZIREA FEMEII SENZUALE

  • Nr pag.: 320
    An apariţie: 2012
    ISBN: 978-973-8634-5-3

  • Editura: Venusiana
  • Autori: Saida Desilet
  • Preț cu TVA: 30.00 29.00 RON

Trezirea femeii senzuale este o comoară pentru orice femeie care caută să-și amplifice atenția, să-și lărgească cunoștințele, să-și trezească și apoi să-și dinamizeze multitudinea de aspecte senzuale, erotice și orgasmatice.

Această carte ne deschide perspectiva către o înțelegere nouă, clară şi plină de sensibilitate asupra senzualității pure, a erotismului rafinat și a orgasmului extatic. Vom găsi în paginile ei practici sexuale taoiste specifice care ne dezvoltă conștient musculatura feminină, ne activează mecanismele de control ale orgasmului, ne dinamizează energia psihică și ne diversifică modalitățile de a simți plăcerea.

Această inspirată lucrare de sexualitate modernă deschide un nou orizont asupra energiei sexuale feminine și scoate la iveală aspirația vie de a descoperi misterele trupului femeii. Poate fi considerată un  adevărat un manual practic și un ghid pentru generațiile de femei care vor urma.

Deși cartea se adresează în special femeii, și bărbatul ar trebui să o citească pentru a descoperi uimitorul potențial ascuns în ființa iubitei lui.

Relaționări


Livrare prin Posta Romana, plata ramburs - 10 lei
Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare
 
Livrare prin curier rapid (Bookurier), in Bucuresti si zonele limitrofe: Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroesti, Dudu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Pipera, Rosu, Voluntari, plata ramburs, 8 lei
Termen de livrare: 24-48 ore

Livrare prin curier rapid (Bookurier), in tara 15 lei, plata ramburs,
Termen de livrare:  2-4 zile lucratoare