TAINA MENSTRUATIEI - Enigma fiziologica a femeii

  • Nr. pag.: 400 (vol. I), 383 (vol. 2)
    An apariţie: 2011
    Dimensiuni: 13x20cm,
    ISBN: 978-973-88634-1-5 (vol. 1), 978-973-88634-3-9 (vol. 2)

  • Editura: Venusiana
  • Autori: Gregorian Bivolaru
  • Preț cu TVA: 57.00 45.00 RON

Această lucrare mult îmbogățită este, am putea spune, o sinteză ce dezvăluie tainele menstruației, ce sunt cunoscute cu adevărat DOAR DE CEI INIȚIAȚI. Ea conferă totodată o gamă complexă de modalități utile (unele dintre ele inedite), pentru a diminua fluxul menstrual sau chiar pentru a suspenda complet menstruația, AMORSÂND TOTODATĂ UN PROCES DE TRANSMUTAȚIE BIOLOGICĂ A SECREȚIILOR SPECIFICE LA TEMPERATURA TRUPULUI. ASTFEL, FEMEIA CE REUȘEȘTE ACEASTA EXPERIMENTEAZĂ ÎN PROPRIUL EI TRUP ȘI TOTODATĂ ÎN PROPRIA EI FIINȚĂ ANUMITE FENOMENE ALCHIMICE ȘI DESCOPERĂ ÎN FELUL ACESTA CU O BUCURIE CRESCÂNDĂ CĂ SECREȚIILE MENSTRUALE (MATERIA) SE TRANSFORMĂ ÎN MOD GRADAT ÎNTR-O ENERGIE IMENSĂ, CE SE ACUMULEAZĂ ÎN SFERA AUREI SALE CARE SE EXPANSIONEAZĂ.

Diminuarea considerabilă sau suspendarea totală a proceselor fiziologice ale menstruației – ce se realizează întotdeauna pe căi ce sunt  perfect naturale – conferă femeilor care reușesc aceasta o mulțime de avantaje, care se reflectă nu numai în practica din ce în ce mai intensă și profundă a continenței amoroase, căci aceasta le permite totodată să atingă o stare extraordinară de vitalitate, le conferă și o forță psihică mult mărită, face să apară o energie mentală extraordinară, facilitează trezirea anumitor capacități latente (SIDDHI-uri), toate acestea fiind însoțite și de o mulțime de TRĂIRI EXCEPȚIONALE de natură spirituală.

Prin suspendarea menstruației, în universul lăuntric al femeii apar o mulțime de fenomene și transformări uimitoare, însă mai mult decât atât, o astfel de femeie va avea întotdeauna la dispoziție o energie uriașă. Această energie, ce se află oricând la dispoziția ei, îi permite să realizeze la scurt timp după aceea felurite performanțe ce sunt uimitoare. O astfel de femeie devine implicit excepțională, căci ea poate să realizeze cu o mare ușurință veritabile minuni, atât în propriul univers lăuntric, cât și în ambianța imediată și îndepărtată în care ea se manifestă după aceea, în ipostaza de FASCINANTĂ forță FEMININĂ, benefică a naturii (SHAKTI).

Chiar și diminuarea cu numai o zi sau două a duratei pe care o considerați deja „obișnuită” a scurgerilor menstruale va fi întotdeauna (fără excepție) receptată în universul voastru lăuntric printr-o creștere proporțională și în mod evident considerabilă a energiei voastre lăuntrice. Acest aspect semnificativ va fi totodată un sui generis „aperitiv” ce vă va înteți foamea pentru performanțele voastre ulterioare (ce se va încheia cu suspendarea aducătoare de mari bucurii spirituale a menstruației).


 

Relaționări


Livrare prin Posta Romana, plata ramburs - 10 lei
Termen de livrare: 2-4 zile lucratoare
 
Livrare prin curier rapid (Bookurier), in Bucuresti si zonele limitrofe: Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroesti, Dudu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Pipera, Rosu, Voluntari, plata ramburs, 8 lei
Termen de livrare: 24-48 ore

Livrare prin curier rapid (Bookurier), in tara 15 lei, plata ramburs,
Termen de livrare:  2-4 zile lucratoare

Cărți din aceeași categorie: